woensdag 10 mei 2017

Zeeklas nieuwsflash 3




Onze derde dag in het Reigersnest…
Met een schitterende zonsopgang begon onze derde dag.  Na weer een uitgebreid ontbijt en het maken van onze picknick, trokken we met het Arizonatreintje naar Vrienden der blinden.  We leerden hoe men zo’n geleidehond van puppy leert om een slechtziend of blind persoon te helpen bij dagelijkse activiteiten.  Het werd helemaal leuk toen er enkelen zelf met de hond het parcours mochten lopen.
Te voet trokken we verder naar het visserijmuseum ‘Navigo’.  Na een wandeling van een half uur kwamen we een beetje te vroeg aan bij het museum, dus tijd voor een ‘platte rust’ moment en vervolgens massage…
Ondertussen werd het team versterkt door enkele collega’s die mee de groepjes begeleidden in het museum.  Ook de visserij kent nu voor ons geen geheimen meer.  Alle vraagjes werden keurig opgelost.  Bij het verlaten van het museum werd het zeeklasteam nog eens versterkt met 2 extra teamleden.
Met het treintje keerden we terug naar het Reigersnest waar er nog veel tijd overbleef om heel veel te spelen!
Het  avondmaal bestond uit soep, appelmoes, worst en aardappelen en een donut als dessert.
Momenteel zijn ons Reigersnestbewoners de film van ‘Mr Bean’  aan het bekijken.  Straks volgt de filmpauze met de gebruikelijke versnaperingen en een drankje.
De postbode had deze week weer een zware taak om al onze post te leveren.  En we verwachten er nog.
Morgen hebben we al weer een druk programma voor de boeg, maar nu eerst genieten van de mooie vakantieavonturen van Mr Bean.
Lieve zeegroeten,
Het zeeklasteam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onze derde dag op zeeklas....

Vandaag hadden we een lange dag voor de boeg... We trokken met het Arizonatreintje naar 'Vrienden der blinden', Daar hoorden we d...