woensdag 18 april 2018

Mooi weer op de Kemmelberg.


Wat zijn wij toch ongelofelijke 'bosklas bofkonten'… op een stralende dag als vandaag deden we de kompaswandeling.  Een stevig stukje wandelen, maar vooral veel zoekwerk om de juiste weg te vinden.  Wie niet goed las, liep een extra toertje.  Berg op, berg af, een keteldal, de Lettenberg weer wat parate kennis bij.  Onder een mooie warme ochtendzon brachten we de tocht tot een goed einde.
Deze namiddag werd ons bosklasteam versterkt met 4 lieftallige assistenten.  Juf Tine, juf Petra, juf Anou en juf Stien vonden zonder kompas de weg naar Heuvelland.
In de zon en in de schaduw deden we het spelletjesparcours en aangezien het buitenspeeldag was, maakten we van de gelegenheid gebruik om na een gezond vieruurtje  nog veel buiten te spelen.
Zelfs voor de avondmaaltijd was het nog steeds aangenaam buiten vertoeven. Zo konden we weerom buiten onze hotdogs verorberen.  Van een 'buitendag' gesproken.
Een meer dan nodige douche, maakte ons weer wat fris, om aan de filmavond te beginnen.
De enige voorwaarde om onze filmzaal te betreden was het aanhebben van de ‘pyjama’.
‘Firmin’ bokst er weer duchtig op los. 
Straks tijdens de pauze genieten we nog van een hapje en een drankje.
Daarna  is het bedtijd, ik denk dat we vlug in dromenland zullen vertoeven.
Morgen hebben we weer een fikse wandeling naar Dranouter voor de boeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onze derde dag op zeeklas....

Vandaag hadden we een lange dag voor de boeg... We trokken met het Arizonatreintje naar 'Vrienden der blinden', Daar hoorden we d...